25 октября

    «24.02» — благодійна книга Андрія Мероника

    Лише 1000 примірників та можливість самостійно обрати ціну на видання, а 100% виручених від продажу коштів будуть перераховані волонтерським організаціям на підтримку ЗСУ та постраждалих від російської агресії

    Нова книга Андрія Мероника «24.02», яка ще на етапі передпродажу була придбана в кількості 300 примірників і зібрала понад 50 тисяч гривень для наших захисників, уже доступна для замовлення онлайн

    Андрій Мероник

    Це збірка одкровень та спогадів, що містить основу розповідь та історії підприємців, лікарів, блогерів, артистів, зокрема, Даші Астаф’євої, Tayanna, Roxolana, зіркових пар Катерини Кухар та Олександра Стоянова, Дарії Ковтун і Євгена Хмари та інших свідомих українців, які щодня роблять свій внесок у майбутню перемогу – кожен на своєму фронті.

    Даша Астаф’єва

    Книга містить історії про те, як еволюціонує людина під час війни: від паралізуючого страху вибухів на початку до вивезення тіл людей із нещодавно окупованих територій наприкінці.

    Tayanna

    У книзі автор ділиться тим, як компанія молодих людей раптово опинилася посеред війни. Кожного із них незмінно «морозило»  — чи то від холоду, чи то від страху, коли десь поруч влучала ракета і лунав потужний вибух, що вибивав шибки, руйнував будівлі та забирав життя. З часом їхні емоції «еволюціонували», а бажання допомагати країні ставало дедалі міцнішим. Про що вони говорили, про що думали та у що вірили? 

    Roxolana

    Ця книга про українців та їхню силу — усіх гуртом і кожного окремо. Без зайвого оптимізму. Чи песимізму.

    Катерина Кухар та Олександр Стоянов

    ____________________

    «Кожен із нас намагався бути корисним країні. Ця книга про таких самих людей, як я і ви — про наших сучасників»

    Андрій Мероник

    ____________________

    Дар'я Ковтун і Євген Хмара

    Важливо, що 100% отриманих від продажу коштів будуть перераховані у фонди United24, «Повернись живим» і «Благодійний фонд Сергія Притули». А кожен покупець може самостійно вибрати ціну – від 99 до 3333 грн. Специфіка механіки не випадкова: таким чином, книгу може купити кожен, хто прагне допомогти, незалежно від фінансових можливостей.

    Варто відзначити, що нещодавно «24.02» представляла Україну на Франкфуртському книжковому ярмарку, де отримала схвальні відгуки та викликала чималу цікавість у європейських читачів. 

    Більше інфорації на сторінці книги: fuckingwar.com

    Андрій Мероник — український підприємець, математик і дослідник, волонтер, засновник Фундації шкільних стипендій. Письменницьку кар’єру розпочав у 2020 році з книги «Золотий Ґрааль криптовалютного трейдингу», що нероздільно пов’язана з розробкою скорингових систем, якою він займався професійно. А вже наступного року, у 2021-му, він презентував геть іншу за темою книгу «69 невдалих побачень» присвячену особливостям інтернет-спілкування.

    Источник:

    Еще из раздела
    Еще из раздела
    Новое на сайте
    Share