16 марта

    Як Ресторан Boho святкував своє п’ятиріччя

    Boho — це простір, де насолоди піднесені в культ.

    Тут вишукані їжа та напої перетворені на філософію та сенс життя. У яскраве втілення гармонії натуральності та природності.

     


    Нещодавно ресторан Boho святкував своє п’ятиріччя, досить вагома цифра для ресторанного віку, якою можна пишатися, адже не всі заклади витримали турбулентність останніх трьох років. За цей час Boho не лише витримав, а й  по-справжньому став улюбленцем столичної публіки, тому що не припиняє розвиватися та дивувати своїх гостей, даруючи їм не тільки смачну кухню, а й атмосферу, в яку хочеться повертатись.

     

    Цього разу заклад зібрав інфлюенсерів Києва, щоб познайомити із сезонним оновленням меню. Дегустація супроводжувалась досвідченим сомельє  GOODWINE Петром Хоружим,  який підібрав низку рожевих вин спеціально до цього приводу.

     


    Запрошеним гостем вечора став італійський косметичний бренд для волосся Muran та експерт реабілітолог-тріхолог Яна Рудика.

     

    Кухня ресторану Boho ніби яскравий килим зітканий з різноманітних шовкових стрічок.

    Кожна з них красива та яскрава, переплітаючись зі всіма іншими створюють яскраве та незабутнє пано.

     

    Тут кожний знайде для себе щось улюблене. Може ви бажаєте поринути у вир паназіатських смаків? Чи спробувати на смак запальну Мексику? А що як сьогодні вам захочеться стрибнути в океан італійської пристрасті? 

    Не бійтеся поєднувати всі напрямки, створюючи справжню пригоду для своїх рецепторів.

    Boho — це простір, де насолоди піднесені в культ.

    Boho

    Вул. Федорова, 4

    Источник:

    Еще из раздела
    Еще из раздела
    Новое на сайте
    Share