11 сентября
Столичний ресторан NĂM презентує нутрітивне меню: збалансоване харчування та фʼюжн комбінації
NĂM презентує нутрітивне функціональне меню спільно із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою: збалансоване харчування та фʼюжн комбінації
Столичний ресторан сучасної азійської кухні NĂM анонсує створення спеціального нутрітивного функціонального меню, розробленого спільно із співвласником закладу, відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікарем Катериною Толстіковою.
Результатом співпраці стало меню, яке поєднує в собі найновіші наукові дослідження у сфері харчування та турботу про здоров'я.
Страви розроблені з використанням принципів збалансованого харчування та суперфудів, що забезпечують підтримку гарного самопочуття.
у меню представлені унікальні ф'южн-комбінації інгредієнтів, які дарують незабутній гастрономічний досвід та вишуканий смак
Серед меню можна знайти страви з несподіваними, але дуже корисними поєднаннями, а саме гречка з гребінцями, перлова каша з яловичими щоками. Водночас рис з яйцем пашот та лососем, локшина з куркою, боул з тунцем – більш звичні у поєднаннях та відомі у сфері нутрітивного харчування. Ресторан доводить, що проста їжа, як-от різноманітні каші, можуть звучати у стравах вишукано, корисно та смачно.
Страви розподілені по трьох фуд-планах, що є зручним для комплексних замовлень, а також для тих, хто рахує денну кількість калорій у спортивних або ж особистих цілях. Зрештою, кожну позицію в меню можна міксувати, а так створювати свій крафтовий фуд-план.
Водночас у пошуках відповіді на запитання: «Де шукати здорових та швидких перекусів?» – ресторан спільно з VERDE та лікарем Катериною Толстіковою дійшли висновку, що існує потреба створення збалансованого перекусу. Так були створені корисні батончики з вітамінами та природними мінералами, які як дарують енергію, так й підтримують стан здоров'я. У лінійці батончиків представлено три різних смаки: банан-мигдаль, манго-маракуйя та ягідний протеїн
Презентація нутрітивного функціонального меню та корисних батончиків відбулася 10 вересня, де запрошені гості могли продегустувати кожну позицію та дізнатися секрети створення від шеф-кухаря ресторану та співзасновниці VERDE Аліси Проніної. Замовлення окремих позицій нового меню та фуд-планів можливе в ресторані та на сайті.
NĂM•VIETNAMESE RESTAURANT
Cuisine from @hectorjimenezbravo
+380 (96) 758 58 58
48 Velyka Vasylkivska st.,
Kyiv, Ukraine 01004